A betegség az élő szervezet olyan állapota, amelyben az életfolyamatok a normálistól eltérnek. Ennek megítélése, felfedése és körülhatárolása olyan összetett feladat, ami nagy tudást, tapasztalatot, szakértelmet igényel. 

Veszprém belvárosban működő, komplex egészségügyi szolgáltatást nyújtó Partner Medical Magánorvosi Központunkban mindez egy helyen és egy időben elérhető.

A Partner Medical Magánorvosi Központ elkötelezett közösségének minden tagja tisztában van azzal, hogy amikor az ember orvoshoz fordul, jó kezekben kíván lenni! 

Nálunk minden szolgáltatást egy helyen található! 

Járóbetegeink – az egészségügyi kérdések csaknem minden területén – neves szakorvosaink magánrendelését kereshetik fel. Személyre szabott ellátást nyújtunk, kellemes, megnyugtató környezetben, korszerű gyógyászati eszközök, csúcsfelszereltségű laboratórium és képzett kollégák segítségével.

Az orvoslás számos területén otthonosan mozgunk, egészségügyi és szakorvosi csapatunk – a rendelkezésre álló korszerű technológia igénybevétele és valamennyi körülmény mérlegelése után – nem csupán a páciens egészségi állapotának, hanem a páciens és környezete összhatásainak figyelembe vételével hoz döntéseket.

Az ember akár tökéletesen is érezheti magát, miközben szervezetében betegség lappang! Az orvostudomány igyekszik a szubjektív tünetek határait mindinkább szűkíteni, a betegség tüneteit mérhetővé, észlelhetővé, objektívvé tenni és nem utolsó sorban gyógyítani. Orvosaink a legjobb tudásuk, tehetségük és tapasztalataik szellemében figyelnek pácienseik testi és lelki egészségére, a betegségek megelőzésére, és hoznak ezzel összhangban felelős döntéseket nap mint nap.

A Partner Medical Magánorvosi Központon belüli betegellátás során garantált a hippokratészi elvek mindennapos érvényesülése, elhivatottak vagyunk, a lehető legmagasabb szintű szolgáltatással állunk a betegek rendelkezésére. Segítünk, tanácsolunk, gyógyítunk. Hiszünk a professzionalizmus erejében. 

Társak vagyunk a gyógyulásban! 

Galéria