Laborvizsgálatok - nyitva tartás

Hétfő: 8:00-11:00-ig és 16:00-18:00-ig
Kedd: 8:00-11:00-ig és 16:00-18:00-ig
Szerda: 8:00-14:00-ig
Csütörtök: 8:00-11:00-ig és 16:00-18:00-ig
Péntek 8:00-11:00-ig

A nyitva tartási időben szeretettel várjuk pácienseinket!
Laborvizsgálatok akár beutaló nélkül!
Az előzetes időpont előjegyzés szükséges.
A vérvételi díj: 1.500 Ft

LABORUNK MEGÚJULT:

 • Nagyobb és kényelmesebb helyszínen,
 • Rövidebb vállalási idővel,
 • Bővebb nyitvatartással várjuk pácienseinket.
 • Laborba érkezőknek a betegfelvétel és a regisztráció a recepción történik.
 • A tájékozódást iránymutató táblák segítik.

Kedves Pácienseink!

Központunk a Önök minél magasabb szintű kiszolgálása érdekében folyamatosan fejleszti technikai-informatikai hátterét.

Ennek mérföldköve a laboratóriumi eredmények gyorsabb, biztonságosabb kiküldésének lehetősége is. Ehhez mindössze az Önök pontos email címére van szükség, melyet lehetőség szerint már a laborba történő időpont foglaláskor szíveskedjenek megadni, illetve amikor megérkeznek Központunkba kollégáinkkal egyeztessék le a helyességét.

Köszönettel:
Partner Medical

Laborvizsgálatok rendelője

Laborvizsgálatok rendelője

Labor árlista

Az árlistákon említett vállalási idő a hétfőn, kedden és csütörtökön 10:30 óráig levett minták esetében érvényes, a 10:30 után és a szerdai napon levett minták vállalási ideje 1 nappal meghosszabodik.

A járványügyi helyzet miatt az egyes laborvizsgálatok vállalási ideje 1-2 munkanapot csúszhat!

G1 Labordiagnosztika

G1 Labordiagnosztika Kft. egy orvosok, biológusok, biokémikusok és szakasszisztensek összefogásával, - a korábban bezárt Schöpf-Merei Ágost Kórház és Anyavédelmi Központ laboratóriumának munkatársait együtt tartva, - jött létre. A vállalkozás a rutin orvosi  laboratóriumi szolgáltatásban a gyors, magas színvonalú és diszkrét laboratóriumi ellátást tekinti tevékenysége fő meghatározójának. A humán laboratóriumi szolgáltatások kiterjednek a kémiai, hematológiai, hemosztazeológiai és immunkémiai és immunológiai vizsgálatokra. A széleskörű laboratóriumi szolgáltatás biztosítása mellett fontosnak tartja az új vizsgáló módszerekgyors bevezetését. A laboratóriumi vizsgálatok elvégzésén túl, illetve azzal egy időben szakembereink igény szerint tájékoztatással és tanácsadással, konzultációval szolgálnak a kollégák és az ügyfelek részére.

A rutin vizsgálatok mellett a laboratórium kiemelt szakterületei:

 • a nőgyógyászat, a terhesgondozás és a terhespatológia speciális vizsgálatai.
 • a habituális vetélések immunológiai vizsgálatai
 • speciális immunológiai vizsgálatok
 • a gasztroenterológia területén a non invaziv széklet vizsgálatok
 • ételintolerancia széleskörű vizsgálata

            
A MikroMikoMed Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. humán mikrobiológiai vizsgálatok, fertőzés-szerológiai vizsgálatok végzésére szakosodott eü. szolgáltató laboratórium.
Szakemberei  hasznosítják a hosszú idő alatt, számos neves intézetben szerzett szakmai elméleti és gyakorlati tapasztalataikat. Egyaránt alkalmazzák a hagyományos laboratóriumi, mikrobiológiai és a legmodernebb molekuláris biológiai módszereket (PCR, MALDI-TOF MS, ELISA). A cég rendelkezik a vizsgálatok végzéséhez szükséges műszerparkkal és személyi feltételekkel is. Mindezek révén a korszerű és gyors diagnosztikai szolgáltatáson túl fontos feladatként vállalja a rendszeres és informatív konzultációs tevékenységet.


Az orvosi mikrobiológia keretén belül, az általános humán bakteriológiai és fertőzés-szerológiai vizsgálatokon túl a vállalkozás specializált szolgáltatása a húgyúti és a genitális fertőzések (STD), valamint a gombák okozta fertőzések diagnosztikája.


Kiemelt szakterületeink:

 • nőgyógyászati megbetegedések laboratóriumi diagnosztikája
 • terhesgondozás, terhespatológia speciális laboratóriumi vizsgálatai
 • hormon és tumormarker vizsgálatok
 • rutin laboratóriumi vizsgálati csomagok
 • húgyuti és genitális fertőzések diagnosztikája
 • szexuális úton közvetített megbetegedések diagnosztikája (Chlamydia, gonorrhoea, Mycoplasma, Ureaplasma, Trichomonas, HPV, HIV, HSV, HBV, HCV, syphilis)
 • nőgyógyászati folyások diagnosztikája (aerob vaginitis, BV (Atopobium, Gardnerella), stb)
 • gombás megbetegedések diagnosztikája (onychomycosis, tinea, Candida-szűrés)
Mikromikomed

A Mikromikomed Kft. egy olyan gyorsan és korszerű módszerekkel elvégzett laboratóriumi szolgáltatást kínál, mely mindennapi életben gyakori fertőzések célzott és eredményes kezelését teszi lehetővé. 

Közismert, hogy a különböző fertőzések lefolyása, elhúzódása, az esetleges szövődmények kialakulása jelentősen függ a kórokozók mielőbbi felismerésétől és a célzott kezelés mielőbbi megkezdésétől. A szakszerű és gyors mikrobiológiai vizsgálatok ebben adnak hathatós segítséget megelőzve a felesleges terápiás (nem célirányos antibiotikus kezelések) próbálkozások káros következményeit és nem utolsósorban felesleges költségeit.

Laboratóriumunk számos korszerű vizsgáló módszert kínál zajló, vagy már lezajlott fertőzések diagnosztizálásához. 

 • A légúti fertőzések gyakori kérdése: Kell-e antibiotikus kezelés, mikor és mit?!
 • Gyakoriak, különösen nők esetében a húgyúti fertőzések: Mikor és milyen kezelést alkalmazzunk?!
 • Különösen fiatalok körében elterjedt kérdés a párkapcsolatokat követő sokszor bizonytalan tünetek megítélése. A sokszor enyhe múló tünetek mögött súlyos – akár meddőség kialakulásával fenyegető - fertőzések lehetnek. A húgyúti, nőgyógyászati fertőzések (szexuális úton terjedő megbetegedések) időbeni felismerése és célzott kezelése nem csak egészségügyi, de párkapcsolati problémák megoldását is jelentheti. 
 • A bélcsatornát érintő megbetegedések esetleg fertőzések a korszerű medicina fontos területévé vált.
 • A mycológiai diagnosztika laboratóriumi szolgáltatásaink egyik legkeresettebb része. A candidák által okozott fertőzések megítélése sok esetben vitatott. Laboratóriumunk résztulajdonosa és egyben munkatársa a mycológia (gombák okozta megbetegedésekkel foglalkozó szakterület). Magyarország, és a nemzetközi szakma egyik legismertebb és legtöbbet publikáló szaktekintélye. A gombák által okozott bőrgyógyászati és egyéb fertőzések diagnosztikája fontos területe Laboratóriumunk szolgáltatásainak.

A Mikromikomed Kft. ezekben a fontos diagnosztikus kérdésekben nyújt gyors és korszerű szolgáltatást.

Tápanyag táblázat allergia és intolerancia vizsgálatokhoz