Hitachi F37 Ultrahang

Professzionális szintű ultrahang készülék.
Kardiológiai, érvizsgálati (alsó és felső végtagi, valamint hasi erek) lágyrész (pajzsmirigy, hasi szervek, emlők, ízületek) vizsgálatára alkalmas vizsgálófejek.
Alkalmazási területek: kardiológia, érsebészet, neurológia, radiológia

BOSO ABI-System

Boka-kar index mérőműszer.
A négy végtagon végzett egyidejű méréssel a boka-kar-index kalkulációja az új boso-ABI-100 rendszerrel nagyon pontos és megbízható.A vizsgálat különösebb előkészület nélkül csak néhány percet vesz igénybe. Az orvos és a páciens is profitál ebből a teljesítményspektrumból, mivel így pontos diagnózis, korai és célzott kezelés érhető el.
Alkalmazási területek: kardiológia, angiológia, belgyógyászat

WIWE EKG eseménynapló

Kisméretű diagnosztikai eszköz, bárhol, bármikor klinikai szintű EKG-t mér.
Alkalmazási területek: kardiológia

Statim 5000 Sterilizáló berendezés

Shin-Nippon SL-203 réslámpa

A szemészeti alapvizsgálat nélkülözhetetlen kelléke, ezzel történik a szem elülső részeinek, a lencsének, az üvegtestnek és a retinának vizsgálata.

CardXplore 24 órás vérnyomás és EKG holter

3 funkció egyben: 24 órás vérnyomás monitorozás, 3 csatornás holter EKG felvételezés, mozgáselemzés
Alkalmazási terület: kardiológia

Alan Elsy 360 L elektrocauter

Elektrosebészeti eszköz. Elektromos áram hatására a szövetek vágására, elpárologtatására, vagy koagulálására alkalmas hő fejlődik.
Alkalmazási terület: bőrgyógyászat, sebészet

Accuref K-900 Keratométer

A keratometria során a szem két, egymásra merőleges főtengelyének négy pontja alapján határozzuk meg a cornea(szaruhártya) törőerejét a szemfelszínen tükröződő vagy rávetített képek egymáshoz illesztése révén

TOPCON 3D OCT-2000

A vizsgálattal lehetőség nyílik a szem ideghártyájának vizsgálatára, megbetegedéseinek kiszűrésére, diagnosztizálására, nyomon követésére. A vizsgálatnak köszönhetően szemész orvosa pontos információkat kap az Ön szemét érintő esetleges elváltozásokról. Ezen információk birtokában pedig ha szükséges, javasolni tudja a megfelelő kezelési eljárást majd a betegség javulásának folyamatát is nyomon követheti.

SHIN-NIPPON DL-1000

Eletroneurográf

Az ENG vizsgálat (electroneurográfiás) a perifériás idegek vezetési sebességéről, azok állapotáról ad felvilágosítást. A kialakult és az idegek mentén tovafutó ingerület nagyságát, sebességét ismerhetjük meg, amelynek eltérései az idegek különböző kórállapotaira utalnak.

Philips Affiniti 70G ultrahang készülék

Alkalmazási terület: radiológia, kardiológia, urológia, sebészet

Hitachi F31 ultrahang készülék