Egészségfejlesztési szűrőprogramunk szolgáltatásai

A járványügyi helyzetre való tekintettel egészségfejlesztési szűrőprogramunkról kérjük telefonon érdeklődjön!

A mindennapokban számos olyan testi és lelki hatás ér minket, amelyek akár valós egészségügyi kockázatot is jelenthetnek. A nem megfelelő táplálkozástól, a rossz levegőtől, vagy akár az állandó stressztől is kialakulhatnak olyan krónikus betegségek, amelyeket ha nem veszünk észre időben, komolyabb kockázatot is jelenthetnek ránk nézve.

A Partner Medical most egyszerre üzen hadat az összes ilyen betegségnek a komplex egészségfejlesztési szűrőprogramja által, amit most bárki igénybe vehet a megszokott helyen, gyorsan, hosszú várólista nélkül!

Szűrőprogramunk keretein belül 2+1 csomagot kínálunk, amelyek során olyan szaktekintélyek lesznek az Önök partnerei, akik hazai és nemzetközi tapasztalattal felvértezve, hosszú évek óta a legmagasabb szintet képviselik az egészségügyben.

Optimum és Premium szűrőcsomagjainkkal segítünk diagnosztizálni a felmerülő problémákat, ezzel gátat szabva a későbbi egészségügyi kockázatoknak. A két szűrőcsomag mellett elérhető a Komplex vizsgálati csomagunk is, amely egy sor komplett szakorvosi vizsgáltból áll, részletesen feltárva és szükség esetén megoldást kínálva a felmerülő kockázatokra.

Ne csak magunkért, családtagjainkért is vállaljunk felelősséget!

Mindenki más kihívásokkal küzd élete során, de ugyanúgy mindenkit ér stressz, ami könnyen testi tünetekben is jelentkezhet. Egy súlyosabb betegség esetén kiesünk a munkából, nem tudunk helyt állni családunk körében, ez pedig könnyen anyagi és magánéleti problémákhoz is vezethet, nem beszélve egészségünkről.

A Partner Medical-nál ezért alkottuk meg egészségfejlesztési szűrőprogramunkat, hogy a különböző betegségek kockázatai ne árnyékolják be életünket.

Ahány ember, annyi különböző probléma, viszont központunk mindenkinek, akár személyre szabottan is segít felderíteni és megakadályozni ezeket. Pácienseink részére lehetővé tettük, hogy a két szűrő- és vizsgálati csomagunkat, akár egyénre szabva is, igénybe vehessék. Ezáltal lehetőség nyílik arra, hogy mindenki megkapja a saját egyéni egészségügyi kockázatait feltáró szűrést vagy vizsgálatot. Általános szolgáltatás helyett, személyre szabva – ez a kulcsmondatunk.

Milyen előnyökkel jár, ha szűrőprogramunkat választja?
 • Nem kell időt fordítani magánorvosi rendelések felkutatására, telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül szakrendelésre vagy vizsgálatra már az első hívás alkalmával adunk időpontot
 • Telefonos időpontfoglaló rendszerünknek köszönhetően, könnyen tervezhetők a vizsgálatok
 • Nincs várólista
 • A csomagban foglalt vizsgálatoknak nincs további költsége
 • Gyors és egyszerű hozzáférést biztosítunk a magas színvonalú egészségügyi ellátáshoz.
 • Komplex szűrőprogramunkkal időt és pénzt spórolhat meg, hiszen ha csomagban választja a szűrővizsgálatokat, akár 40%-ot is megspórolhat, mintha külön-külön végeztetné el ezeket a szűréseket
Miért válasszák a Partner Medical szűrőcsomagjait?
 • Szűréseink és vizsgálataink Veszprémben, a belváros szívében érhetők el.
 • A szűréseket és vizsgálatokat jó nevű, képzett fő és szakorvosok végzik, sok éves tapasztalattal.
 • A szűréseket az időpont egyeztetést követően a lehető leghamarabb elvégzik szakorvosaink, Önnek csupán egy szombat délelőttöt kell rászánnia.
Szűréseink
Fogászati szűrés Digitális panorámaröntgen, fogászati szakorvosi vizsgálat, rák szűrés, szájhigéniai tanácsadás, szükség estén betegutak biztosítása.
Dietetikai szűrővizsgálat, állapotfelmérés Haskörfogat mérés, Inbody klinikai testanalizátoros mérés, előzetesen kitöltött kérdőív alapján táplálkozási szokások rövid kiértékelése.
Ultrahang szűrés Hasi és kismedencei ultrahang szűrés.
Bőrgyógyászati szűrés  Anyajegyek, bőrdaganatok, melanóma szűrése.
Érsebészeti szűrés  Műszeres artériás állapotfelmérés.
Kardiológiai szűrés Vérnyomásmérés, nyugalmi EKG vizsgálat.
Belgyógyászati, endokrinológiai, diabetológiai vizsgálat -
Laborvizsgálat Vércukor, Nátrium, Kálium, Klór, Karbamid, Kreatinin, Összbilirubin, Összfehérje, Koleszterin, Triglicerid, HDL, LDL, SGOT, SGPT, GGT, Alkalikus foszfatáz, Húgysav, Vas, GFR, CRP, LDH, Süllyedés, Vérkép, Vizelet, Kálcium, CK
Fogászati szűrés Digitális panorámaröntgen, fogászati szakorvosi vizsgálat, rák szűrés, szájhigéniai tanácsadás, szükség estén betegutak biztosítása.
Dietetikai szűrővizsgálat, állapotfelmérés Haskörfogat mérés, Inbody klinikai testanalizátoros mérés, előzetesen kitöltött kérdőív alapján táplálkozási szokások rövid kiértékelése.
Ultrahang szűrés Hasi és kismedencei szervek, valamint a pajzsmirigy ultrahang szűrése.
Bőrgyógyászati szűrés  Anyajegyek, bőrdaganatok, melanóma szűrése.
Érsebészeti szűrés  Műszeres artériás állapotfelmérés.
Kardiológiai szűrés Vérnyomásmérés, nyugalmi EKG, tájékozódó szívultrahang, terheléses EKG vizsgálat.
Belgyógyászati, endokrinológiai, diabetológiai vizsgálat -
Laborvizsgálat Vércukor, Nátrium, Kálium, Klór, Karbamid, Kreatinin, Összbilirubin, Összfehérje, Koleszterin, Triglicerid, HDL, LDL, SGOT, SGPT, GGT, Alkalikus foszfatáz, Húgysav, Vas, GFR, CRP, LDH, Süllyedés, Vérkép, Vizelet, Kálcium, CK,
TSH+FT4, Ferritin, HbA1c, Foszfát, Magnézium, Széklet vér FÉRFIAKNÁL: PSA, NŐKNÉL: D-vitamin
Fogászati szűrés Digitális panorámaröntgen, fogászati szakorvosi vizsgálat, rák szűrés, szájhigéniai tanácsadás, szükség estén betegutak biztosítása.
Dietetikai szűrővizsgálat, állapotfelmérés Haskörfogat mérés, Inbody klinikai testanalizátoros mérés, előzetesen kitöltött kérdőív alapján táplálkozási szokások rövid kiértékelése.
Ultrahang vizsgálat Hasi és kismedencei, pajzsmirigy ultrahang vizsgálat, továbbá NŐKNÉL: emlő, FÉRFIAKNÁL: herék ultrahang vizsgálata.
Bőrgyógyászati vizsgálat Szakorvosi vizsgálat és konzultáció, anyajegyek, bőrdaganatok, melanóma szűrése.
Érsebészeti vizsgálat Anamnézis felvétele, fizikális vizsgálat, műszeres vizsgálat ér dopplerrel, diagnózis, életmódbeli tanácsadás, utógondozásba vétel.
Kardiológiai vizsgálat Vérnyomásmérés, nyugalmi EKG, szívultrahang, terheléses EKG, szívultrahang vizsgálat.
Belgyógyászati, endokrinológiai, diabetológiai vizsgálat Szakorvosi vizsgálat, anamnézis, fizikális vizsgálat, vérnyomás és pulzus mérés.
Laborvizsgálat Vércukor, Nátrium, Kálium, Klór, Karbamid, Kreatinin, Összbilirubin, Összfehérje, Koleszterin, Triglicerid, HDL, LDL, SGOT, SGPT, GGT, Alkalikus foszfatáz, Húgysav, Vas, GFR, CRP, LDH, Süllyedés, Vérkép, Vizelet, Kálcium, CK, TSH+FT4, Ferritin, HbA1c, Foszfát, Magnézium, Széklet vér FÉRFIAKNÁL: PSA, NŐKNÉL: D-vitamin
B12, Anti HCV, (Hepatitis C) vírus szűrés, Anti TPO, Inzulin rezisztencia
Szűrőcsomag vizsgálati leírások
Fogászati szűrés A fogászati szűrővizsgálat során fizikai és röntgenvizsgálatokat (panoráma és nagyított intraorális felvételek) végzünk annak érdekében, hogy a legpontosabb képet kapjuk fogai és szájnyálkahártyája állapotáról. Természetesen ez magában foglalja a fogászati góckutatást és a szájüregi rákszűrést is. A kapott eredmények alapján részletesen és érthetően ismertetjük Önnel az esetleges kezelendő problémákat, annak megoldási alternatíváit, illetve tanácsot adunk a megfelelő szájhigiénia fenntartására. A rendszeres fogászati szűrővizsgálatok lehetővé teszik a problémák korai észlelését és megkönnyítik a szájüregi egészség fenntartását is.
Dietetikai szűrővizsgálat, állapotfelmérés A klinikai testanalizátoros mérés – Inbody – többek között magában foglalja a testmagasság, testsúly, BMI, testzsír százalék, vázizom tömeg, testvíz százalék, fittségi index meghatározását. A mérési eredményeket a dietetikus a helyszínen értékeli és ha szükséges, javasolja a páciensnek a továbbiakban az egyéni táplálkozási tanácsadás igénybevételét. Az előzetesen kitöltött és a szűrés előtt legalább három nappal leadott kérdőív alapján életmód kockázat becslést is készítünk.
Ultrahang szűrés Hasi- és kismedencei ultrahang szűrésünk a beteg számára nem jár sugár- vagy egyéb terheléssel. A szűrés során áttekintjük a máj, az epeutak, az epehólyag, a hasnyálmirigy, a gyomor- és bélrendszer (gyulladások, daganatok), a lép, a vesék, a mellékvesék, a húgyhólyag, a méh, a petefészek, valamint a prosztata szerkezetét és elváltozásait. A szűrővizsgálat során diagnosztizálni tudjuk a leírt szervek gyulladását, kövességét, jó- és rosszindulatú elváltozásait. Ahhoz, hogy a vizsgálat teljes értékű legyen, éhgyomorral és teli húgyhólyaggal szükséges érkezni.
Bőrgyógyászati szűrés  Bőrgyógyászati szűrésünk alkalmával megvizsgáljuk a testen található anyajegyeket, melanóma szűrést végzünk, valamint egyéb bőrnövedékek kerülhetnek felismerésre.
Érsebészeti szűrés  A szűrés során tájékozódunk a tünetek fellépésének idejéről, előzetes betegségeiről, rendszeresen szedett gyógyszereiről. Ezekre a kérkedésekre részben az Ön által kitöltött kérdőívek, valamint a laborvizsgálatok adnak támpontot. Az állapotfelmérés során szükséges az alsó végtagokat szabaddá tenni. Ennek kapcsán megkérjük betegeinket, hogy a cipőt, zoknit, nadrágot/szoknyát vegyék le mindkét alsó végtagjukról.
Kardiológiai szűrés A szűrés során tájékozódunk az előző betegségekről, a szív és érrendszeri betegségre jellemző panaszokról. Ezt követi a fizikális vizsgálat, ami tartalmaz egy vérnyomás mérést és egy nyugalmi EKG vizsgálatot, ami a szív elektromos tevékenysége alapján következtet a szív működésére. Mérjük a percenkénti szívverések számát, keressük az esetleges ritmuszavarok, vezetési zavarok meglétét jelző eltéréseket.
Belgyógyászati, endokrinológiai, diabetológiai vizsgálat -
Fogászati szűrés A fogászati szűrővizsgálat során fizikai és röntgenvizsgálatokat (panoráma és nagyított intraorális felvételek) végzünk annak érdekében, hogy a legpontosabb képet kapjuk fogai és szájnyálkahártyája állapotáról. Természetesen ez magában foglalja a fogászati góckutatást és a szájüregi rákszűrést is. A kapott eredmények alapján részletesen és érthetően ismertetjük Önnel az esetleges kezelendő problémákat, annak megoldási alternatíváit, illetve tanácsot adunk a megfelelő szájhigiénia fenntartására. A rendszeres fogászati szűrővizsgálatok lehetővé teszik a problémák korai észlelését és megkönnyítik a szájüregi egészség fenntartását is.
Dietetikai szűrővizsgálat, állapotfelmérés A klinikai testanalizátoros mérés-Inbody többek között magában foglalja a testmagasság, testsúly, BMI, testzsír százalék, vázizom tömeg, testvíz százalék, fittségi index meghatározását. A mérési eredményeket a dietetikus a helyszínen értékeli és ha szükséges a páciensnek javasolja az egyéni táplálkozási tanácsadást a továbbiakban. Az előzetesen kitöltött és a szűrés előtt legalább három nappal leadott kérdőív alapján életmód kockázat becslést is készít.
Ultrahang szűrés

Hasi- és kismedencei ultrahang szűrésünk a beteg számára nem jár sugár- vagy egyéb terheléssel. A szűrés során áttekintjük a máj, az epeutak, az epehólyag, a hasnyálmirigy, a gyomor- és bélrendszer (gyulladások, daganatok), a lép, a vesék, a mellékvesék, a húgyhólyag, a méh, a petefészek, valamint a prosztata szerkezetét és elváltozásait. A szűrővizsgálat során diagnosztizálni tudjuk a leírt szervek gyulladását, kövességét, jó- és rosszindulatú elváltozásait. Ahhoz, hogy a szűrés teljes értékű legyen, éhgyomorral és teli húgyhólyaggal szükséges érkezni. Pajzsmirigy ultrahang szűrése során a strúma különböző formái, az autoimmunbetegség, illetve a pajzsmirigy esetleges rosszindulatú elváltozásai diagnosztizálhatók.

Bőrgyógyászati szűrés  Bőrgyógyászati szűrésünk alkalmával megvizsgáljuk a testen található anyajegyeket, melanóma szűrést végzünk, valamint egyéb bőrnövedékek kerülhetnek felismerésre.
Érsebészeti szűrés  A szűrés során tájékozódunk a tünetek fellépésének idejéről, előzetes betegségeiről, rendszeresen szedett gyógyszereiről. Ezekre a kérkedésekre részben az Ön által kitöltött kérdőívek, valamint a laborvizsgálatok adnak támpontot. Az állapotfelmérés során szükséges az alsó végtagokat szabaddá tenni. Ennek kapcsán megkérjük betegeinket, hogy a cipőt, zoknit, nadrágot/szoknyát vegyék le mindkét alsó végtagjukról.
Kardiológiai szűrés A szűrés során tájékozódunk az előző betegségekről, a szív és érrendszeri betegségre jellemző panaszokról. Ezt követi a fizikális vizsgálat, ami tartalmaz egy vérnyomás mérést, egy nyugalmi EKG vizsgálatot, egy tájékozódó echokardiográfiai vizsgálatot és végül egy terheléses EKG vizsgálatot is. A nyugalmi EKG vizsgálat során a szív elektromos tevékenysége alapján következtetünk a szív működésére, mérjük a percenkénti szívverések számát, keressük az esetleges ritmuszavarok, vezetési zavarok meglétét jelző eltéréseket. Ez követi egy tájékozódó echokardiogárfiális vizsgálat, majd pedig egy terheléses EKG vizsgálat, melyet kerékpár ergometriával végzünk. A vizsgálat során kerékpáron ülve készítünk folyamatos EKG- t, valamint meghatározott időközönként vérnyomást mérünk és egy algoritmus alapján kiszámítjuk a páciens életkorának megfelelő célfrekvenciát, melyet az ellenállás fokozatos emelésével érünk el, mialatt a páciens egyenletes sebességgel tekeri a pedált. A szűrés célja, hogy felderítsük a terhelés hatására fellépő EKG eltéréseket, melyek utalhatnak koszorúér betegségre, vezetési zavarra, ritmuszavarra.
Belgyógyászati, endokrinológiai, diabetológiai vizsgálat -
Fogászati szűrés Digitális panorámaröntgen, fogászati szakorvosi vizsgálat, rák szűrés, szájhigéniai tanácsadás, szükség estén betegutak biztosítása.
Dietetikai szűrővizsgálat, állapotfelmérés Haskörfogat mérés, Inbody klinikai testanalizátoros mérés, előzetesen kitöltött kérdőív alapján táplálkozási szokások rövid kiértékelése.
Ultrahang vizsgálat Hasi és kismedencei, pajzsmirigy ultrahang vizsgálat, továbbá NŐKNÉL: emlő, FÉRFIAKNÁL: herék ultrahang vizsgálata.
Bőrgyógyászati vizsgálat Szakorvosi vizsgálat és konzultáció, anyajegyek, bőrdaganatok, melanóma szűrése.
Érsebészeti vizsgálat Anamnézis felvétele, fizikális vizsgálat, műszeres vizsgálat ér dopplerrel, diagnózis, életmódbeli tanácsadás, utógondozásba vétel.
Kardiológiai vizsgálat Vérnyomásmérés, nyugalmi EKG, szívultrahang, terheléses EKG, szívultrahang vizsgálat.
Belgyógyászati, endokrinológiai, diabetológiai vizsgálat Szakorvosi vizsgálat, anamnézis, fizikális vizsgálat, vérnyomás és pulzus mérés.
Tájékoztatók

Az előkészítés célja, hogy ügyfelünk együttműködjön annak érdekében, hogy életvitele, étkezése, gyógyszeres kezelése stb. minél kevésbé befolyásolják a laboratóriumi szűrővizsgálatok eredményeit.

 • A mintavétel optimális időpontja a szokványos életvitelű ügyfeleinknél a reggel. Vizsgálataink éhgyomorra történnek. A vérvételt megelőző órákban folyadékbevitel ajánlott, de ez nem tartalmazhat alkoholt, szénsavas italt, szénhidrátot (cukrot), és zsírnemű anyagot (pl. tejes, tejszínes ital, kávé stb.)
 • Fontos, hogy ügyfelünk a vérvételt megelőző 10-12 órában táplálékot már ne fogyasszon!
 • A vizsgálat napját megelőző este kerülni kell a magas fehérje tartalmú, zsíros ételeket.
 • Erős fizikai aktivitás vérvétel előtti napokban befolyásolhatja az egyes vizsgálatok értékeit, ezért kerülni kell ezeket (pl. izomeredetű enzimek).
 • A tartós éhezés is kerülendő, mivel az éhezés számos paramétert megváltoztathat.
 • Alkohol, dohányzás mellőzendő, intramuscularis injekciók úgyszintén kerülendők.
 • Vizeletvizsgálatra való mintagyűjtés előtt megfelelő tisztálkodás szükséges, középsugaras vizeletre van szükség, a mintatartó edényt a laboratórium adja.
 • Amennyiben orvosilag lehetséges, vérvétel előtt el kell hagyni a gyógyszereket, vitaminkészítményeket, fájdalomcsillapítókat. Számos gyógyszer hatással lehet az anyagcserére, ezért a gyógyszereket nem a mintavétel előtt, hanem azt követően ajánlatos bevenni – amennyiben ez az ügyfél egészsége szempontjából megoldható. A szívbetegségben szenvedők bevehetik szokásos gyógyszereiket egy pohár vízzel, ha kezelőorvosuk nem rendelkezett másképp.
 • A gyógyszerszedéssel kapcsolatos kérdéseket a kezelőorvosával kell egyeztetnie!
Fontos információk, tudnivalók
 • A szűrési programok – csomagjainktól függően – néhány óra alatt, sorban állás nélkül elérhetők, elegáns, kelle­mes környezetben, szakmailag megalapozott protokollok szerint, több fő- és szakorvosunk közreműködésével. Az állapotfelmérés célja a prevenció, hogy a megfelelő szűrővizsgálatok révén korán felismerjük ügyfelünk egészségének romlására utaló első jeleket, így akár egyszerű életmódváltással, vagy az orvosaink által indokolt vizsgálatokat követően, gátat szabjunk az esetleges betegségek kialakulásának.
 • A vizsgálatokat előre megszervezett ütemterv alapján végezzük. A várakozás elkerülésének érdekében a késve érkező paciensek elmulasztott vizsgálatát egy későbbi időpontban, csak térítés ellenében tudjuk lehetővé tenni. A gyors és zökkenőmentes ellátás érdekében kérjük, pontosan érkezzen a vizsgálatra.
 • Számunkra fontos az Ön időbeosztása. Amennyiben a szűrésen nem tud megjelenni, kérjük, hogy ezt a vizsgálat időpontja előtt 72 órával jelezze felénk. Amennyiben az adott időpontban a vizsgálaton nem jelenik meg – és ezt nem jelezte 72 órával korábban – úgy a szűrőcsomagot teljesítettnek tekintjük.
 • Amennyiben valamely szűrőnapon nem érjük el a szükséges létszámot, pácienseinket egyeztetést követően egy másik szűrőnapra ütemezzük át.
 • A szűrés eredményéről azonnal, írásos formában adunk tájékoztatást és amennyiben rendellenességet tapasztalunk, erre felhívjuk páciensünk figyelmét, tanácsot adunk azok kezelésére, szükség esetén további vizsgálatokat javaslunk.
 • Laborvizsgálatink elvégezéséhez szükséges mintavétel központunkban történik. Ez minden esetben, az előzetes egyeztetést követően, minimum a szűrőnapot megelőző héten történik.
 • Fogászati vizsgálatunk szerződött part­nerünknél, külső helyszínen történik. Az időpont előjegyzését a vizsgálatokat végző cég kezeli, ezért telefonos regisztrációkor, adatai megadását követően hivatkozzon a Partner Medicalra.

Pénzügyi információk, fizetési feltételek

 • Szűrőcsomagjaink árának 50%-át a laboratóriumi mintavétel alkalmával kell fizetni. A fennmaradó összeget pedig a szűrések végeztével. Lehetőség van készpénzes, bankkártyás és egészségpénztári kártyás fizetésre.
 • Számunkra fontos az Ön időbeosztása. Amennyiben a szűrésen nem tud megjelenni, kérjük, hogy ezt a vizsgálat időpontja előtt 72 órával jelezze felénk. Ez esetben egy legközelebbi szabad időpontra tudjuk előjegyezni. Amennyiben az adott időpontban a vizsgálaton nem jelenik meg – és ezt nem jelezte 72 órával korábban – a pénzvisszafizetés nem áll módunkban.

Speciális információk

 • Hasi ultrahang vizsgálat előtt 8 órával szilárd táplálékot ne fogyasszon
 • Azok a pacienseink, akik béta blokkolót szednek és terheléses EKG vizsgálatra jönnek, aznap ne vegyék be a gyógyszert.
 • Bizonyos vizsgálatainkhoz szükséges a vizsgálandó testrész szabaddá tétele, ezért kérjük laza, jól oldható öltözékben jelenjenek meg.

Szűrés