Bizalomra és szakszerűségre alapozni a gyógyítást

2021. 04. 01.
Dr. Beleznay Gábor szülész-nőgyógyász áprilistól erősíti a Partner Medical csapatát. Az orvosi pályára születés csodája vezette, miközben modern endoszkópos vizsgálatokkal segít abban, hogy a nőgyógyászati problémákra is gyors és hatékony gyógymódot kapjanak a páciensei.
Elolvasom

Nemzetközi tapasztalat és szaktudás a vállsebészet területén – Dr. Prédl András ortopéd traumatológussal beszélgettünk

2021. 02. 16.
Pályafutása Szegeden kezdődött, majd a magyar fővárosban folytatta, mielőtt az Egyesült Királyságban lett osztályvezető főorvos. Hazatérése után az ortopédiában és vállsebészetben szerzett nemzetközi tapasztalatait magyar kórházakban kamatoztatja. Mostantól pedig a Partner Medical magánorvosi központ orvosi csapatát is erősíti.
Elolvasom

Az orvos, aki valóban belelát a fejekbe – dr. Pajzer György neurológus főorvossal beszélgettünk

2021. 02. 18.
Annak az intézménynek a padjaiban tanult, ahol Szent-Györgyi Albert felfedezte a C-vitamint, de közel 30 éve már Veszprémben praktizál. Kitűnőre szigorlatozott neurológiából és pszichiátriából, ezt a tapasztalatát pedig mostantól a Partner Medicalban kamatoztatja. Dr. Pajzer György neurológus főorvossal beszélgettünk.
Elolvasom

Az ok-okozat felderítője – interjú Dr. Fazekas Terézzel

2020. 10. 13.
Viszket, csíp, fáj… számos bőrprobléma felmerülhet egy embernél, de arra nem is gondolnánk, hogy hány meg hány kiváltó ok állhat ezek hátterében. Dr. Fazekas Teréz, a Partner Medical bőrgyógyász szakorvosa ezek felderítésében és kezelésében segít.
Elolvasom

A műszaki- és orvostudományok hatékony elegye - interjú Dr. Miklós Egonnal

2020. 10. 06.
Gyermekkorában még a műszaki tudományok felé kacsintgatott, végül az orvosi pályára terelte a sors, viszont ezt az érdeklődését itt is kiválóan kamatoztatja. Dr. Miklós Egon a Partner Medical új szakorvosa az elektrodiagnosztikával segít feltárni a betegségek valódi okát, ráadásul egyedüliként a térségben.
Elolvasom

Varázslat nincs, csak a legnagyobb szakértelem

2019. 09. 19.
Létezik egy jól ismert tünet, ami elsősorban tinédzser fiataloknál jelentkezik, főleg szeptember elején. Ezt „iskolaundornak” hívják, ami levertséggel, fáradsággal, szédüléssel, súlyosabb esetben rosszullétekkel is járhat. Ugyanez megfigyelhető felnőtt embereknél is, itt viszont a kiváltó ok nem az iskolai kötelezettségek, hanem az a szomorú tény, hogy a nyár elmúlt, a vakációnak vége és vissza kell térni a mindennapos mókuskerékbe.
Elolvasom

Milyen panaszok esetén tud segíteni a gyermekendokrinológus?

2019. 05. 20.
A gyermekendokrinológus speciálisan gyermekkorban jelentkező hormon túl vagy alul termelődése okozta betegségekkel foglalkozik. Mivel a hormontermelési zavarok az egész szervezetre hatást gyakorolnak, ezért igen változatos tüneteket okozhatnak.
Elolvasom

Számos probléma, de egy hatékony megoldás: Partner Medical

2019. 05. 09.
Vannak olyan egészségügyi problémák, amelyeket csak sebészeti beavatkozásokkal lehet hatékonyan orvosolni. A legmodernebb eljárásokkal és eszközökkel viszont már ezek a beavatkozások sem jelentenek komolyabb kockázatot. A Partner Medical sebészeti és lézersebészeti szakrendelései ezt kínálják: modern eszközök, nagy szaktudás és a lehető leggyorsabb felépülés.
Elolvasom

Hormonzavarok fiataloknál? A Partner Medical segít a cikis helyzetekben

2019. 05. 07.
Nem csak a pajzsmirigyünk felel a hormonháztartásért, több szervünk is termel hormonokat, amelyek működésében ha zavar lép fel, a legkülönfélébb tüneteket produkálhatja szervezetünk. Fiatal korban különösen elterjedtek ezek a zavarok. A Partner Medical éppen ezért májustól már gyermekendokrinológiai szakrendeléssel is várja az érintetteket.
Elolvasom

Már az ókori görögök óta… és most a Partner Medical-ban is

2019. 04. 23.
A szív- és érrendszeri problémák ma már népbetegségnek számítanak. A szakterület fontossága már az ókor óta ismert az emberiség előtt.
Elolvasom

Ha Sherlock Holmes orvos lenne, a Partner Medical laborjában dolgozna

2019. 04. 11.
Itt a tavasz, ezzel együtt betört a mindennapjainkba az allergia is. Beletörődni azonban nem érdemes ebbe az állapotba, a Partner Medical segítségével most még könnyebben felveheti a harcot a kellemetlen tünetekkel.
Elolvasom