Varázslat nincs, csak a legnagyobb szakértelem

2019. szeptember 19.
Létezik egy jól ismert tünet, ami elsősorban tinédzser fiataloknál jelentkezik, főleg szeptember elején. Ezt „iskolaundornak” hívják, ami levertséggel, fáradsággal, szédüléssel, súlyosabb esetben rosszullétekkel is járhat. Ugyanez megfigyelhető felnőtt embereknél is, itt viszont a kiváltó ok nem az iskolai kötelezettségek, hanem az a szomorú tény, hogy a nyár elmúlt, a vakációnak vége és vissza kell térni a mindennapos mókuskerékbe.

Ezek ellen még a Partner Medical szakorvosai sem tudnak mit tenni, bár szakmájukban a legmagasabb szintet képviselik, az időt még ők sem tudják megállítani augusztus 31-én.
Más a helyzet akkor, ha ugyanezeknek a tüneteknek valós egészségügyi okai vannak. Ebből pedig rengeteg lehet, a pajzsmirigyzavaroktól kezdve kardiológiai problémákon át látásromlásig, szinte kimeríthetetlen a tárház.
Viszont mielőtt egyik szakorvostól a másikhoz rohannánk, érdemes egyetlen egy szakember segítségét kérni, hogy egy egyszerű vizsgálat után a megfelelő úton induljunk el a zavaró tünetek leküzdésében.


A Partner Medical legelső szolgáltatásai közt alakította ki a modern laborját, azzal a céllal, hogy a legegyszerűbb panaszokra is választ tudjon adni bárkinek. Lassan egyéves tapasztalat áll a magánorvosi központ laborja mögött, viszont ez az idő is eltörpül azon hosszú évek mellett, amennyi tapasztalattal a Partner Medical laborjában dolgozó szakemberek rendelkeznek az egészségügyi pályán.
Az ő szakértelmük, valamint a modern orvosi eszközök a laborban garantálják azt, hogy a Partner Medical-ban egyből választ kapjanak a páciensek, hogy a rosszullétek mögött csak az iskola- vagy munkaundor áll, esetleg más valós egészségügyi kockázat bújik meg a háttérben.
Előbbi esetében érdemes vitaminokkal, sportolással válaszolni szervezetünk intő jeleire, más esetben viszont a Partner Medical szakemberei segítenek, hogy melyik szakorvosnál folytassuk gyógyuláshoz vezető utunkat.
Mindehhez pedig még időpontot sem kell foglalni, hiszen nyitvatartási időben a Partner Medical laborjába akár az utcáról is be lehet sétálni. A Vösösmarty téren nyugodt környezetben és bizalmas légkörben egyből elvégzik a kért vizsgálatokat, így ha a szeptemberi levertség egyből nem is múlik el, de nyugodtan nézhetünk szembe az előttünk álló őszi hónapoknak, hiszen egészségünk jó kezekben lesz.

A Partner Medical laborjának nyitvatartási ideje:
Hétfő – 8:00-12:00
Kedd – 8:00-12:00
Szerda – 12:30-15:30
Csütörtök – 8:00-12:00