Partner Medical – most egyszerűbb, mint gondolná

2019. április 4.
Megújult, még hosszabb nyitvatartási idővel és időpontfoglalás nélkül is várja a pácienseket a Partner Medical Veszprémben. Az egészségünkért tenni most nem bonyolultabb, mint egy átlagos bevásárlás.

Vajon miért idegenkedünk attól, hogy felkeressünk egy szakorvost, vagy időpontot kérjünk egy egyszerű laborvizsgálatra? Miért van az, hogy sokunknak összeszorul a gyomra, ha beutalót kapunk egy kivizsgálásra? Sok ember, de általában ugyanazok a félelmek bújnak meg a háttérben: az időpontfoglalás nehézkes procedúrája, az orvosi rendelők és kórházak nyomasztó folyosói, vagy talán az, hogy tudat alatt tartunk attól, nehogy valami rossz hírrel szembesüljünk, amikor kézhez kapjuk a laborvizsgálatok eredményeit. Pedig néhány egyszerű döntéssel ezt a félelmünket messzire tudjuk űzni magunktól. Főleg, ha van egy olyan társ az egészségben, mint a Partner Medical, Veszprém egyik legmodernebb magánorvosi központja, ahol most még egyszerűbben és gyorsabban tudunk időpontot foglalni, vagy átfogó laborvizsgálaton részt venni.

Na de miről is beszéltünk, amikor az egyszerűen meghozható döntésekről beszéltünk az egészségünk érdekében? Kezdjük egy triviális példával! Ön hányszor eszik egy héten zöldséget és gyümölcsöt? (Az eperkrémes tejcsokoládé nem számít!) Egyszer? Kétszer? Hetente párszor? Pedig kevés egyszerűbb dolog van a világon, mint felkeresni a piacon a kedvenc zöldségesünket, ahol biztos forrásból tudjuk, hogy mindig friss az áru és megtölteni kosarunkat zsenge zöldségekkel és roppanós gyümölcsökkel. Ugye hogy nem is olyan bonyolult dolog ez, és már meg is tettük az első fontos lépést egészségünk megőrzése érdekében! Ezek után már nyugodtan várhatjuk a laborvizsgálat eredményét, hiszen alig kell változtatni az étkezési szokásainkon, csupán kicsivel több zöldséggel és gyümölccsel számos vitamint, rostot, ásványi anyagot vihetünk be a szervezetünkbe.

A Partner Medical most még inkább megkönnyíti, hogy gyorsan, a lehető legmodernebb eszközökkel és eljárásokkal vegyünk részt laborvizsgálatokon, vagy kérhessünk előjegyzést a magánorvosi központ tizenegy különböző szakrendelésére.

Április elejétől meghosszabbított nyitvatartási időben, immáron hétköznaponként reggel nyolctól egészen este nyolc óráig, bárki számára nyitva van a Vörösmarty téri rendelő. Akár munka után, vagy ha a gyerekeket elhoztuk az iskolából, óvodából, a bevásárlást követően bármikor fel lehet keresni a magánorvosi központot. A Partner Medical munkatársai a nap bármely szakaszában készséggel állnak rendelkezésre, legyen szó időpontfoglalásról, vagy személyes érdeklődésről a szolgáltatásokkal kapcsolatban.

A kibővült nyitvatartási idő mellett még további újdonságokkal is készült a Partner Medical. Egy átfogó laborvizsgálat már önmagában hozzásegíthet ahhoz, hogy pontos képet kapjunk egészségi állapotunkról, megkönnyítve ezzel a tudatos és egészséges életmód kialakítását. Ennek szellemében, áprilistól már heti négy alkalommal is nyitva tart a labor, ahol még az sem szükséges, hogy előre bejelentkezzünk. A nyitvatartási idő alatt bárki, akár az utcáról betévedve is részt vehet átfogó vizsgálaton.

Érdemes feljegyezni a noteszunkba a Partner Medical laborjának nyitvatartási idejét:
Hétfő – 8:00-12:00
Kedd – 8:00-12:00
Szerda – 12:30-15:30
Csütörtök – 8:00-12:00

Ugye, hogy mennyire egyszerű tenni az egészségünkért a Partner Medical segítségével? Nem bonyolultabb, mint leugrani a sarki zöldségeshez és bevásárolni! Főleg, ha van egy megfelelő társ mellettünk, mint a Partner Medical!