Egy társ a gyógyulásban

2019. március 29.
Tévhitek és a leggyakoribb hibák, amiket elkövetünk, ha megbetegszünk. A Partner Medical társ a gyógyulásban és segít eltájékozódni a különböző kezelésekben. Most bemutatjuk közelebbről ezt a „társat”.
Egy társ a gyógyulásban

Az egészségünk kérdése nem csupán a szerencsén múlik. Az elhatározás, hogy figyelmet szentelünk állapotunkra, és egy jól meghozott döntés, hogy kire bízzuk magunkat, döntő fontosságú lehet a gyógyulásunkban. Viszont ahogy télidőben az influenza, úgy fenyeget minket is sok-sok hangzatos újhullámú gyógymód. Ám ezek többségében csupán a betegek hiszékenységére építenek és semmilyen, orvos által igazolt gyógyhatásuk nincs. Akkor mégis kihez forduljunk bizalommal, ha felütötte a fejét valamilyen egészségügyi panasz, vagy betegség és nem akarunk heteket, vagy hónapokat várni egy vizsgálatra?
Például keressük fel Veszprémben a Partner Medical Magánorvosi Központot!

Nem szükséges orvosnak látnia, majd elmúlik magától – ugye milyen gyakran halljuk ezt a kijelentést? Utánanézek a neten a diagnózisnak – hányszor találkozunk ezzel a felelőtlen mondattal! Hallottam egy vadonatúj kézrátételes gyógymódról, kipróbálom – sajnos sokan bedőlnek ezeknek az ál-kezeléseknek is. Bizonyára Ön is ismer ilyen embereket. Esetleg magára ismert valamelyikben? Aggodalomra akkor sincs semmi ok!
Ha egy kis tudatossággal felvértezzük magunkat és a magánorvosi központ országosan elismert szakorvosaihoz fordulunk egészségünk érdekében, a legkülönfélébb tünetek, vagy már kialakult betegségek sem tűnnek olyan rémisztőnek, mint elsőre.

De miért éppen a Partner Medical?

Jogosan tesszük fel ezt a kérdést. A háziorvosi rendelők vegyszerszagú várótermei és a többhónapos kórházi várólisták világában már-már elfelejtjük, hogy van más lehetőség is arra, hogy megfelelő orvosi ellátásban részesüljünk. Holott igény bőven lenne rá. Egy nemzetközi felmérés szerint a magyar emberek az átlagnál magasabbra értékelik az egészségüket az életüket meghatározó tényezők között.
A Nielsen Piackutató Intézet összesen 58 országban 29 ezernél is több embert kérdezett meg arról, hogy mi a három legfontosabb dolog az életében. Amíg más országokban a család, az iskolázottság és a vallás szerepelnek előkelő helyeken, addig a magyarok többsége az egészséget állította a képzeletbeli dobogó valamelyik fokára. És Ön gondolkodott már azon, hogy mi a három legfontosabb dolog az életében? A Partner Medical indulásakor azt tűzte zászlajára, hogy a magánorvosi központ minden munkatársa és minden szakorvosa azért dolgozzon, hogy a páciensek bizalmát meghálálva, maradéktalanul, a legmagasabb orvosi szakértelemmel segítsenek a felmerülő egészségügyi problémák megoldásában.
A Partner Medical-nál nincs várólista és nincs sorban állás. De talán ami a legfontosabb, a Partner Medical-hoz forduló pácienst nem csupán egy TAJ-számként kezelik a rendszerben, hanem barátságos környezetben, bizalmas és szoros orvos-beteg kapcsolat mellett segítenek mindenkinek a diagnózis pontos felállításában, majd a legmodernebb eszközökkel és gyógyászati eljárásokkal végigkísérik a gyógyulás során.

Na de mire számítsunk laikusként, ha még nem jártunk a Partner Medical Magánorvosi Központban?

Képzeljük el a legmodernebb kórházat, ahol számos szakterület legkiválóbb orvosai dolgoznak a legújabb orvosi eszközökkel a betegek felépüléséért. Látjuk magunk előtt a képet? Akkor most a hosszú és rideg folyosókat cseréljük ki egy barátságos és otthonos szobára! A kórházi nyüzsgést és rohanást egy emberközeli, nyugodt közegre. Felejtsük el a háziorvosi beutalókat! Ahogy a sorszámokat is dobjuk ki a kukába, helyette a saját nevünk és megoldásra váró panaszunk szerepel a kórlapokon. Körülbelül így lehet leírni azt a szolgáltatást, amit a Partner Medical nyújt a páciensek részére.

Összesen tizenkét  szakrendeléssel – sebészet, lézersebészettel, bőrgyógyászattal, neurológiával, ultrahang diagnosztikával, urológiával, aspirációs citológiával, endokrinológiával, diabetológiával, érsebészettel, kardiológiával, dietetikával – várják azokat, akiknek saját, vagy szeretteik egészsége kiemelt helyet foglal el életükben.

Elég a 06-70/388-8200 telefonszámot felhívni időpontért, vagy bejelentkezni a Partner Medical online felületén időpont előjegyzésért, vagy egyszerűen csak egy emailt írni. Egy telefont, vagy két kattintást megér az Ön egészsége is!
Illetve 2019. április 1-től a kibővült nyitvatartási időben bármikor érdeklődhet, időpontot foglalhat személyesen a központban is. 

Galéria